Kinderopvang vanuit het hart!

Van Harte biedt kinderopvang in Venlo, Steyl en Helden. Buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang wordt aangeboden in Venlo. Al spelend de wereld mogen ontdekken en ervaren wat je echt fijn vindt, dat staat bij Van Harte voorop. Je bent goed zoals je bent en wij mogen op je pad meelopen.

 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

 

Pedagogisch medewerker (oproepkracht)

KDV – locatie Steyl

 

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en begeleiding van een groep kinderen bij Van Harte (kinderdagverblijf). De ruime en rustgevende speel – en leefomgeving biedt de perfecte mogelijkheid om, samen met het kind, op ontdekking te gaan. Na school, tijdens schoolvakanties of studiedagen zorg je samen met je collega’s voor een leuke, uitdagende en stimulerende omgeving. Je vindt het leuk om thema’s en activiteiten samen met collega’s te bedenken en verder uit te werken om zodanig elk kind, rekening houdend met zijn/haar individuele leeftijd en behoefte, op een creatieve en liefdevolle manier te verzorgen, ontwikkelen en begeleiden.

 

Ben jij?

  • Gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan (op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma kun je zien of je diploma kwalificeert);
  • Gedreven, enthousiast, zorgzaam en creatief;
  • Collegiaal en flexibel inzetbaar gedurende de zomerperiode (op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur);
  • Communicatief vaardig (richting ouders, kinderen en collega’s).

 

Dan zoeken wij jou!

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van een oproepovereenkomst (0-uren);
  • Een prettige en open werksfeer waarin je als medewerker je eigen ideeën en passie kunt delen met kinderen en collega’s;
  • Leuke (sportieve) activiteiten (Venlo Stormt, volleybal- en tennistoernooi) waar je aan kunt deelnemen;
  • En natuurlijk salaris, minimaal EUR 2.047,- en maximaal EUR 2.793,- bruto per maand op basis van fulltime, afhankelijk van je ervaring. De arbeidsvoorwaarden zoals deze beschreven staan in de CAO kinderopvang zijn van toepassing.

 

Herken je jezelf?

En ben je na het lezen van deze uitdagende functie geïnteresseerd om bij Van Harte je ambities waar te maken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar ypeters@hermansgroep.com. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Knelissen (locatiemanager KDV Van Harte Steyl) via mknelissen@kinderdienstencentrum.nl.

 

De sluitingsdatum van deze vacature is 16 augustus 2019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

077 - 351 20 05

info@kinderdienstencentrum.nl