Kinderopvang vanuit het hart!

Van Harte biedt kinderopvang in Venlo, Steyl en Helden. Buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang wordt aangeboden in Venlo. Al spelend de wereld mogen ontdekken en ervaren wat je echt fijn vindt, dat staat bij Van Harte voorop. Je bent goed zoals je bent en wij mogen op je pad meelopen.

 

Om het bestaande team verder uit te breiden zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven

 

Pedagogisch medewerker (oproepkracht)

peuteraanbod locatie Sint Martinus

 

Met ingang van het nieuwe schooljaar (2019 -2020) biedt Van Harte peuteraanbod aan bij basisschool Sint Martinus. De peutergroep is op maandag, dinsdag en donderdag open van 8:40 tot 12.00 uur en van 13.30  tot 16.50 uur. Op woensdag en vrijdag is de peutergroep open van 8.40 tot 12.00 uur. Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen is de peutergroep gesloten.

 

Als pedagogisch medewerker bied je peuters uitdaging en ga je samen met het kind op ontdekking. Je hebt oog voor de individuele behoeften van een kind. De dagdelen worden ingevuld met activiteiten waarbij de peuters spelenderwijs leren. Samen met een vast en enthousiast team zorg je voor een leuke, uitdagende en stimulerende omgeving voor de peuters. Je vindt het leuk om thema’s en activiteiten samen met collega’s te bedenken en verder uit te werken om zodanig elk kind, rekening houdend met zijn/haar individuele behoefte, op een creatieve en liefdevolle manier te ontwikkelen en begeleiden.

 

Ben jij?

 • Gekwalificeerd om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan (op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma kun je zien of je diploma kwalificeert);
 • In het bezit van een VVE-certificaat en een certificaat landelijke taal-eis
  op niveau 3F;
 • Gedreven, enthousiast, zorgzaam en creatief;
 • Collegiaal en flexibel inzetbaar op de bovengenoemde openingstijden;
 • Communicatief vaardig (richting ouders, kinderen en collega’s).

 

Dan zoeken wij jou!

 

Wat kun je van ons verwachten?

 •  Een tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van een oproepovereenkomst (0-uren);
 • Een prettige en open werksfeer waarin je als medewerker je eigen ideeën en passie kunt delen met kinderen en collega’s;
 • Leuke (sportieve) activiteiten (Venlo Stormt, volleybal- en tennistoernooi) waar je aan kunt deelnemen;
 • En natuurlijk salaris, minimaal EUR 2.047,- en maximaal EUR 2.793,- bruto per maand op basis van fulltime, afhankelijk van je ervaring. De arbeidsvoorwaarden zoals deze beschreven staan in de CAO kinderopvang zijn van toepassing.

 

Herken je jezelf?

En ben je na het lezen van deze uitdagende functie geïnteresseerd om bij Van Harte je ambities waar te maken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar ypeters@hermansgroep.com. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Knelissen (locatiemanager peuteraanbod locatie Sint Martinus en KDV Van Harte locatie Steyl) via mknelissen@kinderdienstencentrum.nl.

 

De sluitingsdatum van deze vacature is 16 augustus 2019

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

077 - 351 20 05

info@kinderdienstencentrum.nl