Van Harte peuteraanbod Sint Martinus

 

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan basisschool Sint Martinus en Kinderdienstencentrum van Harte hun bestaande samenwerking uitbreiden. Een peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar wordt binnen een ruimte van de school geboden.  Van Harte start vanaf van het nieuwe schooljaar op 19 augustus 2019.

 

Van Harte verzorgt op dit moment al de TSO (het overblijven) op school en biedt ook BSO (buitenschoolse opvang) aan. Met het uitbreiden van deze samenwerking heeft de school één partner die in en buiten het schoolgebouw vanuit dezelfde betrokkenheid werkt.

 

Het schoolbestuur van de Sint Martinusschool en directies van de school en Van Harte zijn blij met het uitbouwen van de samenwerking.  Beide relatief kleine organisaties zien in de samenwerking veel mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden.

 

Het team bestaat uit vaste pedagogisch medewerkers Maron, Carol en Merijn en een locatiemanager Marieke.  De pedagogisch medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn nu werkzaam binnen het peuteraanbod op Sint Martinus.

 

De openingstijden blijven op maandag, dinsdag , donderdag van: 8.40 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.50 uur. Op de woensdag en vrijdag zijn de openingstijden van 8.40 tot 12.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en bijzondere (feest-) dagen is de locatie gesloten.

 

We kunnen binnen de school gebruik gaan maken van een ruimte voor de peutergroep. Deze ruimte wordt opnieuw ingericht. U kunt u kind hier aanmelden.

 

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager Marieke Knelissen mknelissen@kinderdienstencentrum.nl. We zien uw aanmeldingen graag tegemoet.

 

Tarieven Peuteraanbod

 

 

077 - 351 20 05

info@kinderdienstencentrum.nl